Total Media News

Family Zone si multe reduceri la meciul România - Danemarca PDF Imprimare
Vineri, 14 Noiembrie 2014 13:26

            Family Zone pentru suporteri și copiii lor plus reduceri pentru studenți și pensionari la meciul România - Danemarca

 

                      

 

       La meciul amical România – Danemarca, 18 noiembrie, ora 20:30, Arena Națională, Federația Română de Fotbal amenajează, pentru prima dată în istorie, o zonă dedicată familiei.

Noul ”Family Zone” va fi amplasat la Tribuna Est, inelul 2, și însumează 2.400 de locuri. Suporterii echipei naționale își pot rezerva bilete în acea parte a stadionului doar dacă sunt însoțiți de cel puțin un copil, cu vârsta de până la 14 ani, prin intermediul unor pachete speciale disponibile pe site-ul bilete.frf.ro.

Prețurile pachetelor ”family” pornesc de la 54 RON (un adult plus un copil), cu o reducere de 10%, și ajung până la 150 RON (5 persoane, cel puțin un copil), cu o reducere de 25% și, bonus, cu un loc în parcarea D (intrarea prin bulevardul Basarabia).

 

 

Pe lângă vizionarea jocului, cei mai mici suporteri ai echipei naționale, care îi vor încuraja pe ”tricolori” din Family Zone, vor fi implicați și în alte activități interactive.

Tot la meciul cu Danemarca, studenții și pensionarii, pe baza carnetului de student, respectiv a talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 25% la achiziționarea unui bilet. Aceste tichete nu sunt transmisibile altor persoane.

La finalul jocului, spectatorii care sunt prezenți pe Arena Națională pot circula cu transportul în comun, metrou și RATB, până la ora 24:00 a zilei de 18 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul bilete.frf.ro.

 

 

 

   C.d.P.   --  Federația Română de Fotbal

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Family Zone si multe reduceri la meciul România - Danemarca