Total Media News

RUNFEST 2014 PDF Imprimare
Marţi, 23 Septembrie 2014 12:28

    Peste 1.300 de oameni, participanţi la curse şi spectatori, au luat parte la cea de a doua ediţie a crosului RUNFEST, care a avut loc sâmbătă, 20 septembrie 2014, în Pădurea Băneasa. A fost o zi însorită, plină de energie şi distracţie, iar spiritul sportiv s-a simţit din plin.

                 

                       


  Peste 900 de alergatori au raspuns invitaţiei la RUNFEST 2014, atraşi de cursele variate, traseele în natura şi o zi superbă de toamnă.

  Cea de a doua ediţie a crosului RUNFEST a adus multă satisfacţie atât participanţilor cât şi organizatorilor.

  În strigătele entuziaste de încurajare ale părinţilor şi ale rudelor, copiii au pornit primii într-o cursă de 2 kilometri, care a cuprins porţiuni de asfalt, de la marginea Pădurii Băneasa. Junioriiau avut de efectuat două ture pe acelaşi traseu, iar cursa a fost apreciată ca uşoara de către cei mai mulţi dintre participanţi. Ne-am bucurat să aflăm că mulţi dintre copii şi juniori stau excelent la capitolele sport şi sănătate, pentru că o tură de traseu a fost terminată în mai puţin de şapte minute şi jumătate de unul dintre baieţii înscrişi la categoria 8-10 ani.

     Cei mai mulţi dintre participanţii la crosul RUNFEST au luat parte la cursele dedicate adulţilor la  Individual Open.

 

   La această categorie au fost oferite trei variante de alergare, iar cei mai mulţi dintre concurenţi, peste 200 de persoane, au optat să îşi testeze limitele în cea mai lungă cursă prin pădure, de 15 kilometri.

    Cel mai bun timp de alergare pentru această cursa a fost atins în mai puţin de o ora şi cinci minute. Traseele concepute pentru RUNFEST au fost accesibile tuturor indiferent de nivelul de pregătire, iar fiecare a avut şansa, fie individual, fie cu familia sau cu prietenii să se bucure de cel mai energizant cros în pădure al toamnei.

    Rezultatele RUNFEST 2014 sunt disponibile pe pagina oficiala: www.runfest.ro. Tot aici veti regasi si filmele evenimentului.

 

 

Pentru a vedea imagini din timpul evenimentului accesaţi următorul link: Galerie foto RUNFEST 2014.

Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti si Primăria Municipiului Bucureşti susţin desfăşurarea celei de a doua ediţii a crosului RUNFEST şi sprijină evenimentele care încurajeaza publicul larg să facă mişcare şi să se bucure de frumuseţea competiţiilor sportive în natură.

Vă aşteptăm şi la următoarele evenimente în număr cât mai mare !

Director executiv

Ștefan Cristian SANDULACHE

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport RUNFEST 2014