Total Media News

pe 13 -14 septembrie 2014se desfasoara in Bucuresti ediţia a V-a a concursului Cupa Contesina PDF Imprimare
Vineri, 12 Septembrie 2014 16:23

      În acest weekend, pe 13 şi 14 septembrie 2014, Centrul Sportiv Apollo din Bucureşti găzduieşte ediţia a V-a a concursului naţional de dans sportiv

                                  Cupa Contesina

                   

 

    Evenimentul programează în prima sa zi, începand cu ora 9:30, întreceri oficiale desfăşurate pe clase dar şi la categoriile Open Basic (8 dansuri), Basic si Open, standard şi latino.

    Concursul de duminica începe la ora 11:00, această zi fiind rezervată evoluţiilor din competiţia neoficială, fete solo şi perechi, desfăşurată în cadrul concursurilor de 1, 2 şi 3 dansuri, pe ritmuri de cha cha, vals vienez şi jive.

    Tot duminica, de la ora 16:00, va putea fi urmărit şi un concurs de perechi, pentru prescolari (3-7 ani), copii (8-12 ani) şi juniori (13-17 ani), înscrişi la secţiunile de dans sportiv, balet, dans modern, folclor românesc şi internaţional, majorete, gimnastică ritmică şi aerobică, etc.

 

 

Evenimentul este organizat de către Clubul de dans sportiv Contesina cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti.

Vă aşteptăm alături de noi să susţinem concurenţii!

 

 

Director executiv

Ştefan Cristian SANDULACHE

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale pe 13 -14 septembrie 2014se desfasoara in Bucuresti ediţia a V-a a concursului Cupa Contesina