Total Media News

BCR finanţează AFI Europe cu 32 de milioane de EUR PDF Imprimare
Miercuri, 10 Septembrie 2014 18:43

            Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 milioane EUR companiei AFI Europe pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3.


                            

 

    Finanţarea include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri "AFI Park 2" şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri "AFI Park 3".

   „În calitate de lider al sistemului bancar din România, BCR este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei. Suntem bucuroşi că am găsit partenerii potriviţi şi proiectul care ne-a permis să folosim expertiza noastră imobiliară. Mai mult decât atât, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livrează şi abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, Sef Departament Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

    AFI Europe operează în România din anul 2005, compania a dezvoltat şi gestionează "AFI Palace Cotroceni", cel mai mare şi cel mai dominant shopping mall din România şi printre cele mai mari mall-uri din regiunea ECE, AFI Palace Ploieşti, primul shopping center modern din Ploieşti, inaugurat ân Octombrie 2013 şi proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce în total pe piaţă peste 65.000 mp de spaţii de boriuri de calitate.


 


 

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 551 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.100 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 44.000 de angajati deservesc 16.5 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 30 iunie 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 198,4 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 55,4%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat partial) s-a imbunatatit la 11,7%.


C.d.P.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie BCR finanţează AFI Europe cu 32 de milioane de EUR