Total Media News

Conferinta de presa FC Rapid Bucuresti PDF Imprimare
Luni, 18 August 2014 10:13

          Conferinta de presa   FC Rapid Bucuresti

conferinta de presa pe care este organizata  pe  18 august, ora 13:00, la sediul ProRapid       

     

      


       Obiectul  principal  al  acestei  conferinte  de  presa  este clarificarea  pozitiei     Domnului  Valerii Moraru si  Doamnei Violeta Moraru , fata  de  :

  "Declaratia doamnei Administrator judiciar Cristina Andronache conform careia domnul Moraru nu a venit cu nici un ban la Rapid"

   La  aceasta  conferinta  participa  : finantatorul Valerii Moraru , doamna Violeta Moraru si noul administrator special al clubului .

 

     "Doamna Andronache trebuie sa se limiteze la puterile pe care le poate avea conform legii.Doamna Andronache a dorit sa fie si administrator special si administrator judiciar, lucru care nu este posibil. " spune avocatul prezent la conferinta.

     "Vrem oameni noi in club , sa fie schimbari , ne dorim ca clubul sa fie gestionat corect " a declarat finantatorul giulestenilor.

 

     "Doamna Andronache nu doreste sa intocmeasca consiliul creditorilor , care printre altele poate decide si inlocuirea administratorului judiciar ".

 

 

Administratorul special , Dragos Fratila va gestiona patrimoniul clubului , urmand ca aministratorul judiciar sa aiba un veto , dar nu pe partea economica.

Platile au fost viramente bancare , garantii catre terti si s-a semnat un contract de imprumut intre Azuga Water si FC Rapid , de 2,5 mil lei , platibil in 10 transe .

Pana in 18 August , s-au investit aproximativ 180,000 de euro , urmand ca urmatoarele plati , sa fie de 250,00 lei lunar". Pentru plata acestui imprumut , s-au dat bilete la ordin care sunt in mana doamnei administrator ." a tinut sa clarifice situatia doamna Moraru.


O parte din bani au intrat in datoriile istorice .Platile curente nu sunt facute de conducere , doar de adminstratorul judiciar , Andronache.

Pentru bunul mers al lucrurilor , se doreste intocmirea comitetului creditorilor , si ca doamna Andronache sa lase administratorul special sa-si intre in rol .

"Situatia e complicata , insa va fi salvata " spune domnul Moraru.

Azuga Waters va gira bilete de ordin catre Rapid , si Rapidul catre companii , toate serviciile vor fi achitate de Azuga Waters .

 "Domnul Moraru nu poate sa arunce cu banii atata timp cat ei sunt consumati de doamna administrator judiciar ", de asemenea "astazi s-a aflat ca doamna administrator a facut plati inainte de data scadentei ".

 "Planul de reorganizare nu este respectat " spune doamna Moraru . Deficitul clubului a crescut cu 3,8 milioane de lei  in doar 6 luni .Datoriile au crescut mereu si vor creste daca administratorul special nu -si va intra in rol ."

"Nu s-a facut nimic pentru ca echipa sa aiba mai multe venituri deat cheltuieli , astfel acestea cresc zilnic. Singurele contracte de publicitate sunt semnate cu Azuga Waters si SEG.".

Administratorul special e responsabil de activitatea curenta a clubului.

Fie din oficiu poate judecatorul sa decida schimbare administrorului motivat, fie comitetl creditorilor poate decide sa conteste administratorul judiciar. Speram ca lucurile vor intra in normalitate . spune avocatul Azuga Waters.

 Prima masura dorita de Dragos Fratila este optimizarea cheltuielilor.

Am spus inainte de meciul cu Petrolul ca mergem sa ne batem , si presa nu m-a crezut , spune cu zambetul pe buze finantatorul Rapidului.

Prima este de 1,000 de euro de om la fiecare victorie , cu conditia ca banii sa fie din drepturi de televizare , jucatorul sa fie in lot si echipa sa nu retrogadeze , iar decontul este la final de sezon.

 

Administratorul special va incerca sa vinda numeroasele spatii de publicitate.

 "Am pierdut timp si oameni  care doreau sa investeasca in contracte de publicitate in stadion . " spune domnul Moraru.

 "Nicolae Vasile e un jucator de perspectiva si era pacat sa-l pierdem " spune domnul Moraru.

Fiecare membru din organigrama va fi analizat si se va lua o decizie .

 

  Privind peluza veche , dosarul a fost depus pentru deschiderea vechii peluze , si va fi deschisa.

  Vizavi de bilete , echipa are nevoie de suporteri , ei fiind la cei mai inalt nivel , patronul giulestean vine cu o propunere sa se vanda abonamente cu pretul de 5 lei per meci , pentru a fi toate locurile ocupate . Se doresc cat mai multi suporteri la stadion.

 

 

 

  Duta   Gini  Andrei

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Conferinta de presa FC Rapid Bucuresti