Total Media News

Acord DSTMB cu Forumul Tinerilor din România PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 August 2014 14:29

Joi 17 iulie 2014 între

        Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Forumul Tinerilor din România a fost încheiat un acord de colaborare privind înfiinţarea Centrului de tineret Bucharest Youth Hub pentru dezvoltarea de noi proiecte la nivelul municipiului Bucureşti şi nu numai.

                                           

    Prin acest acord se va face o colaborare activă şi se vor iniţia schimburi de experienţă în domeniul tineretului prin:

- participarea la proiecte comune;

- schimb de informaţii pe teme de tineret;

- participarea unor specialişti, lectori la conferinţele ştiinţifice, seminarele şi simpozioanele care se desfăşoară în cadrul centrului de tineret.

 

Se vor încuraja participarea reprezentanţilor la activităţi bilaterale de tineret: festivaluri, conferinţe, simpozioane, seminarii, expoziţii, reuniuni, forumuri, programe de voluntariat şi alte evenimente, precum şi schimbul de experienţă dintre specialiştii în domeniul politicii de tineret.

Scopul Centrului este de a facilita prin iniţierea, organizarea, desfăşurarea de programe sau proiecte privind dezvoltarea personală şi socială a tinerilor, de a-i ajuta să-şi realizeze potenţialul, să obţină cunoştinţe, abilităţi şi aptitudini necesare pentru integrarea lor reuşită în societate.

Obiectivele Centrului sunt de a ajuta tinerii să-şi dezvolte competenţe care le vor permite să devină adulţi responsabili şi să participe activ şi eficient în viaţa comunităţii şi a ţării prin iniţierea, organizarea, desfăşurarea de programe sau proiecte pentru tineret.

Oferirea tinerilor accesul liber la informaţii, consultanţă şi suport, spaţii sigure pentru comunicare, învăţare şi joacă, dar şi o varietate de oportunităţi pentru dezvoltarea şi participarea eficientă la programele sau proiectele dezvoltate.

Sprijinirea tinerilor să participe la luarea deciziilor ce îi privesc prin desfăşurarea de programe sau proiecte pentru tineret.

 

 

 

C.d.P.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Acord DSTMB cu Forumul Tinerilor din România