Total Media News

LPF cauta motive pentru ca RAPIDUL sa joace cu putini spectatori PDF Imprimare
Joi, 07 August 2014 18:30

 

     In urma  unei  inspectii  facute  astazi  la  Stadionul  Giulesti ,Liga le-a refuzat  rapidistilor   dreptul de a deschide si peluza  dinspre sala de sport  din stadion. 


                    :   

    Astfel, peluza a doua din Giulesti ramane inchisa si la meciul cu Gaz Metan Medias, dupa ce LPF a trimis o comisie pentru a inspecta stadionul sa omologheze acel segment din arena.

    Comisia a constatat ca peluza cu respecta conditiile de securitate, nici dupa lucrarile de renovare din ultimele zile.

  Motivul   :  s-ar  putea   rupe ( scoate  )    scaunele  ............................... de  catre  spectatori    !!!!!  --              ..............**  info  : pe  surse

 

     Oficialii Ligii au descoperit ca, desi cele 300 de scaune care lipseau au fost montate, acestea nu au fost puse bine, iar fanii puteau sa le scoata usor si sa le arunce in teren.

Pentru al patrulea meci din acest sezon, galeria Rapidului va sta la tribuna a II-a. Pentru partida cu Gaz Metan, giulestenii au scos 3000 de bilete la vanzare.

 

  Ar  fi  INTERESANT  de vazut sistemul  de  fixare  al  scaunelor noi  montate, vis-a-vis  de  modul  de  montare  al  scaunelor  vechi  de  pe  Giulesti, de pe Dinamo, Arena  Nationala,etc.........


  Oricum  in  " Criteriile  de  omologare  a  stadionului al  F.R.F.   nu  prevede  modul  de  fixare  ale scaunelor    !!!


**  din  Criterii de omologare a stadionului    F.R.F.  :

:

Locurile pe scaune

a)    Caracteristici ale scaunelor:

- fixe (ex. fixate de podea)

da 

nu

- separate

da

         nu

- numerotate

da

nu

- cu spătar (minim 30cm)

da

          nu

 

Notă: La toate meciurile din cadrul competiţiilor de club UEFA şi Liga I toţi spectatorii trebuie să fie asezaţi pe locuri individuale. În sectoarele de tribună unde nu sunt scaune individuale nu trebuie vândute bilete de intrare.

 

 

 

**  sursa  :

                  --    sport.ro/liga-1/peluza-din-giulesti

                  --    frf.ro/licentiere

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport LPF cauta motive pentru ca RAPIDUL sa joace cu putini spectatori