Total Media News

Adrian Zamfir a cedat acțiunile Rapidului PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Mai 2014 09:48

               Rapid București are, începând de vineri, noi acționari  !

                                               

    Președintele giuleștean Nicolae Manea a anunțat, vineri, la Digi Sport că omul de afaceri Adrian Zamfir a cedat oficial pachetul majoritar de acțiuni de la clubul alb-vișiniu către 4 persoane ce rămân, deocamdată, învăluite în mister.

"Nu vor nici ei să iasă în față, dar sunt oameni care vor binele Rapidului", afirmă Nicolae Manea, care dă asigurări că tranzacția s-a încheiat: "Mi-au arătat documentele semnate".

Totodată, președintele giuleștean a spus că transparența va fi asigurată la clubul alb-vișiniu, unde banii intră într-un singur cont, făcut în numele clubului de către administratorul judiciar.

 

"Azi (n.r. vineri, 30 mai) s-au semnat actele de cedare a acțiunilor de către domnul Zamfir către 4 persoane pe care, sincer, nu le știu. Mi-au arătat documentele și am înțeles că nu vor nici acești oameni să iasă în față. Sunt oameni care vor binele Rapidului, așteptăm investitori. Avem aceste acțiuni cedate de domnul Zamfir le pot ceda și ei, mai departe.", a declarat Nicolae Manea, vineri, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Orice problemă legată de bani va fi la vedere. Există un singur cont al Rapidului, făcut de administatorul judiciar, unde să intre banii.", a adăugat președintele clubului giuleștean.

De altfel, tot vineri, conducerea clubului a publicat, pe site-ul oficial - fcrapid.ro - a publicat pe site-ul oficial numărul respectivului cont, însoțit de mesajul:

"Fanii rapidişti şi-au manifestat în mai multe rânduri intenţia de a ajuta clubul şi altfel, în afara abonamentelor şi tichetelor de meci achiziţionate.

Cei care intenţionează să sprijine financiar clubul o pot face în contul RO35EXIM101000014852RO01-EXIM Bank, S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A. cod fiscal 18536665." - fcrapid.ro

 

 

**  sursa :--digisport.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Adrian Zamfir a cedat acțiunile Rapidului