Total Media News

CROSUL COMUNEI CORNU – Ediția a II-a PDF Imprimare
Miercuri, 28 Mai 2014 21:31

    Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 11.00, în Cornu de Jos, judeţul Prahova, se va desfăşura

                     Crosul Comunei Cornu, Ediţia a II-a,

eveniment iniţiat de Asociaţia Clubul Sportiv „KOKKI” (ACS KOKKI) şi Ștefan Cîrciu, Consilier local.

              

    Acest eveniment urmărește promovarea unei educații prin mișcare și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor, tinerilor și adulților. „Dorim să promovăm mişcarea, viaţa sănătoasă şi astfel să „implementăm” conceptul de fair-play şi solidaritate prin sport şi să contribuim la conştientizarea importanţei mişcării şi a sportului pentru sănătate” a menţionat Flavian Grădeanu, Președintele ACS KOKKI.

    La Cros vor putea participa cetăţeni români şi/sau străini, indiferent de sex, sănătoşi, apţi pentru efort fizic, cu echipament adecvat. Vârsta acestora va fi cuprinsă între limitele prevăzute pentru fiecare distanţă parcursă în parte, după cum urmează:

 

- ≤ 9 ani: masculin - 500 m şi feminin - 500 m;

- 10-12 ani: masculin - 500 m şi feminin - 500 m;

- 13-15 ani: masculin - 1000 m şi feminin - 1000 m;

- 16-17 ani: masculin - 1200 m și feminin - 1200 m;

- 18-35 ani: masculin - 2400 m şi feminin - 1200 m;

- > 35 ani: masculin - 1800 m şi feminin - 1200 m.

Pentru persoanele cu vârsta de minim 16 ani la înscriere este necesară prezentarea unui act de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere, carnet de note, carnet de student, legitimație de sportiv ş.a.).

Startul va fi dat din fața Sălii de Sport a Comunei Cornu, cu trasee diferite pentru fiecare categorie de vârstă, iar punctul de sosire va fi în fața Căminului Cultural. Traseul urmează a fi anunțat la momentul înscrierii.

Programul zilei:

09:30 - 10:50     Înscrierea participanţilor la locul de desfăşurare

10:50                  Pregătirea pentru start

11:00 – 12:50    Start și înregistrarea sosirilor pentru fiecare categorie

13:00                  Premierea participanţilor

Pe parcursul evenimentului va fi asigurată asistență medicală.

PARTENERI: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova, Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Școala Gimnazială „Profesor Cristea Stănescu” – Cornu.

SPONSORI: ACS KOKKI, SC Liderfan Electric SRL, Avon Cosmetics SRL, SC Ribalpin SRL, SC Vlavicom SRL, SC Riston Car SRL, Otto Computers, City Print Câmpina.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi la sediul ACS KOKKI, Str. Bucureştii Noi, nr. 257, Cornu de Jos, Comuna Cornu, Judeţul Prahova sau la telefon: 0737 061 973, persoană de contact Ioana Vasilescu – Manager Sportiv ACS KOKKI: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , www.cskokki.ro.

 

Despre ACS KOKKI

Asociaţia Clubul Sportiv “KOKKI” a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi un model social, educaţional şi competitiv care să se reflecte în plan comunitar. ACS KOKKI are drept scop iniţierea şi pregătirea persoanelor interesate de practicarea sportului, pentru început Clubul oferind asistenţă în practicarea karate-ului și a dansului sportiv. Activitatea Clubului se desfăşoară pe mai multe direcţii: educativă, competiţională şi de responsabilitate socială, urmărindu-se atât conturarea şi dezvoltarea unei filosofii sănătoase de viaţă în rândul membrilor Clubului şi familiilor acestora, cât şi o dezvoltare fizică armonioasă şi obţinerea celor mai bune rezultate în competiţiile sportive.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport CROSUL COMUNEI CORNU – Ediția a II-a