Total Media News

GE Energy şi Inovateus Solar - parteneriat pentru staţiile de încărcare ale garajelor solare PDF Imprimare
Joi, 05 Ianuarie 2012 15:19

 

 

 

 

TORONTO— 2011—

 

GE Energy Industrial Solutions (NYSE: GE) a anunţat încheierea unui acord de parteneriat privind colaborarea cu Inovateus Solar, o companie americană de distribuţie şi integrare a energiei solare, în vederea construirii de noi garaje solare cu încărcătoare pentru vehicule electrice (VE). 


              

 

             

 

 

 

„Suntem foarte încântaţi că am reuşit să încheiem acest parteneriat interesant cu Inovateus,” a declarat Luis Ramírez, CEO al GE Energy Industrial Solutions. „Sursele de energie regenerabilă din portofoliul nostru de produse şi soluţii ne vor permite să inovăm în continuare şi să promovăm viitorul electrificării.”

Anul acesta, GE Energy Industrial Solutions a colaborat cu Inovateus la construirea unui garaj solar cu o capacitate de 100 KWh, una dintre cele mai mari structuri de acest tip din America de Nord, în unitatea sa din Plainville, Conn.

Garajul solar poate produce suficientă energie pentru a compensa energia necesară încărcării unui număr de până la 13 vehicule electrice pe zi, folosind cele şase staţii de încărcare VE GE DuraStation* de nivel 2 instalate, precum şi sistemul de iluminare suspendat din parcare.

GE a încheiat acest parteneriat cu Inovateus pentru a oferi aceeaşi soluţie de garaj solar la cheie, reglabil în funcţie de diverse nevoi, unui număr mare de unităţi, printre care şi universităţi, municipalităţi, clădiri de birouri şi complexe sportive. În oferta sa de echipamente solare, Inovateus va include cutii de racord mixte solare GE EverGold*, staţii de încărcare a vehiculelor electrice GE DuraStation şi WattStation*, precum şi comutatoare şi panouri de distribuţie electrică tradiţionale de la GE.

În plus, GE Energy Industrial Solutions îşi extinde în continuare oferta din categoria de energie solară cu recenta introducere a unei noi linii de întrerupătoare de siguranţă solare, cunoscute şi sub denumirea de comutatoare fotovoltaice (PV).

„Acest acord este o ocazie extraordinară care ne va ajuta să introducem pe piaţă şi să dezvoltăm noi sisteme de producere a energiei regenerabile,” a declarat T.J. Kanczuzewski, preşedintele Inovateus. „Suntem foarte încântaţi de colaborarea cu GE Energy Industrial Solutions care ne va permite să oferim clienţilor cele mai recente inovaţii în tehnologia garajelor solare.”

GE este membru participant al EMerge Alliance, o asociaţie profesională deschisă care promovează adoptarea rapidă a reţelelor sigure de curent continuu în clădiri comerciale prin elaborarea standardelor EMerge Alliance.

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi paginile web la adresele GE Energy solar power şi GE Energy solar products, precum şi pagina noastră Twitter la @GE_IndSolutions şi pagina Facebook la GE Energy Industrial Solutions.

###


Despre GE

 

GE (NYSE: GE) este o companie de tehnologii avansate, servicii şi servicii financiare care abordează cele mai stringente provocări la nivel mondial. Dedicată inovaţiei în energie, sănătate, transport şi infrastructură, GE este prezentă în peste 100 de ţări şi are aproximativ 300.000 de angajaţi în întreaga lume. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina web a companiei la adresa www.ge.com




www.grayling.com

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie GE Energy şi Inovateus Solar - parteneriat pentru staţiile de încărcare ale garajelor solare