Total Media News

JO de la PyongChang 2018 PDF Imprimare
Vineri, 02 Mai 2014 11:56
              PyeongChang intra in lumina reflectoarelor
           Cu patru ani inainte ca JO de la PyongChang 2018 sa se desfasoare , comitetul de organizare (POCOG) continua sa faca progrese in prepararea jocurilor .Acesta era mesajul dat de comisia CIO in urma celei de a 3-a inspectii la PyongChang.
       “Am avut 3 zile extraordinare si as vrea sa-l felicit pe Presedintele comisiei de organizare al JO 2018 si pe echipa sa pentru calitatea muncii depuse ”, a spus  IOC Coordination Commission Gunilla Lindberg. “Suntem incantati sa vedem ca multe lucruri au fost indeplinite de la ultima noastra vizita de comitetul de organizare . Participarea Federatiilor Internationale ,al Comitetului Olimpic si Paralimpic Korean, si al Federatiilor Koreene de sporturi de iarna au fost benefice si au permis  indeplinirea promisiunilor facute . Jocurile din 2018 sunt pe drumul cel bun , dar inca este foarte mult de munca . Avem incredere ca comitetul de organizare si Korea , vor furniza niste jocuri extraordinare pentru atleti " .

     Intalnirile in  PyeongChang au fost la toate nivelele guvernului , inclusiv Vice- Ministrul  Culturii , Sportului si Turismului  Jong Kim  si  Guvernatorul provincei Gangwon, Moon-soon Choi.
Comisia a identificat cateva puncte cheie pe care comitetul de organizare trebuie sa se conenctreze in urmatoarele 6 luni . Aici putem puncta  marketing,contructia bazelor, evenimente test si servicii ale Jocurilor . In zona marketing-ului , CIO a notat cu satisfactie ca, comitetul de organizare este aproape de a finaliza primul parteneriat domestic .
POCOG President and CEO Jin-sun Kim a comentat , “A 3-a intalnire a comisiei de organizare a fost prima dupa Sochi  si a avut o semnificatie deosebita pentru ca am avut reprezentati de clasa ale federatillor de sporturi de iarna  . Am reconfirmat faptul ca  ‘Acum e  PyeongChang’ si ca ochii intregului mapamond sunt atintiti acum pe PyongChang . Am avut discutii practice si detaliate. In urma discutiilor , am facut destul de clar faptul ca vrem sa facem din Jocurile din 2018 , ceva diferit , ceva unic . 
Acest an , e foarte important pentr noi . Cum am spus , nu avem timp pentru incercari sau erori , totul trebuie sa mearga bine .
Comisia a notat si un numar de zone improtant unde s-au facut progrese importante .Noul tren , de la Seul la regiunea olimpica functioneaza foarte bine . Aceste initiative vor lasa o mostenire important Koreei ,atletilor ei, si oamenilor din Seul si Gangwon.
PyeongChang 2018 Olympic Winter Games au fost intarite de succesul casei PyongChang de la Sochi , si segmentului din ceremonia de deschidere de la Sochi dedicat Koreei , care a prezentat Korea milioanelor de oameni de la TV . Comisia a incurajat organizatorii sa continue organizarea  buna de pana acum  si sa promoveze in urmatorii 4 ani Jocurile , atat in tara cat si in strainatate .
Alte subiecte discutate au fost :  serviciile pentru atleti, sport, serviciile Comitetului National ,International Federation services, mangementul oamenilor, finante, locatii si infrasturctura, accommodatrea, transport, evenimente test .
A 4-a comisie de coordonare va merge la PyeongChang la sfarsitului lui  November 2014.
**  traducere  si  adaptare :  Duta  Gini  Andrei
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport JO de la PyongChang 2018