Total Media News

Noua conducere a FRF a demarat procedura de modificare a statutului PDF Imprimare
Luni, 17 Martie 2014 22:59
    

     Noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal a demarat procedura de modificare a statutului şi regulamentelor, finalizarea acesteia fiind aşteptată peste aproximativ două luni, informează, luni, site-ul oficial al FRF.

                                                  

    "Federaţia Română de Fotbal a demarat vineri, 14 martie, acţiunile necesare pentru schimbarea Statutului şi Regulamentelor, printr-o întâlnire la Casa Fotbalului la care au participat, pe lângă conducerea Federaţiei, jurişti, experţi în drept penal şi insolvenţă, reprezentanţii AFAN şi preşedinţii Comisiilor Federale", se menţionează pe site-ul citat.

În următoarea perioadă, oficialii FRF vor avea întâlniri cu experţi UEFA şi FIFA în vederea armonizării legislaţiei interne cu cea internaţională.

 

"În dorinţa de a clarifica la nivel legislativ activitatea fotbalistică, FRF şi-a propus o armonizare a normelor interne cu cele UEFA şi FIFA şi se aşteaptă ca activitatea concretă de modificare şi armonizare să devină vizibilă în jurul lunii mai a acestui an. În acest interval, vor avea loc întâlniri şi consultări cu experţi FIFA şi UEFA, urmând ca fiecare prevedere asupra căreia se va acţiona să fie supusă aprobării Adunării Generale a FRF", mai precizează forul de la Casa Fotbalului.

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat încă din campania electorală că doreşte modificarea statutului. Una dintre schimbările majore pe care Burleanu intenţionează să le realizeze este includerea unei prevederi prin care o persoană să nu poată ocupa mai mult de două mandate în funcţia de preşedinte al FRF.

 

 

 

**   sursa  - MEDIAFAX

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Noua conducere a FRF a demarat procedura de modificare a statutului