Total Media News

Un nou concept iWatch – simplu și clasic PDF Imprimare
Marţi, 11 Martie 2014 00:12

    Chiar dacă nu ştim nimic oficial despre , internauţii creativi îşi manifestă în continuare talentul pe marginea acestui subiect.

                   

  Majoritatea smartwatch-urile disponibile la această oră pe piaţă emană un aer ostentativ de gadget, fără a se potrivi neapărat utilizatorilor care au o afinitate pentru ceasuri clasice. Deşi Apple s-ar putea la un moment dat să creeze un astfel de aparat, până atunci, avem deja multe concepte interesante care vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de utilizatori.

  De această dată, ne-a atras atenţia noul al studentului la design Tomas Moyano din Argentina. Cu o sensibilitate pentru produse Apple, acesta propune o idee complet diferită faţă de ce am mai văzut până acum. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, designul este unul clasic, cu o faţă rotundă şi un accent pe simplitate. Scoţând din ecuaţie butoanele, porturile şi difuzoarele, rezultatul este mai trainic, datorită faptului că e rezistent la apă şi praf. Având în vedere zgomotul de afară, de cele mai multe ori, un avertisment sonor nu este foarte evident. Ca urmare, întreaga parte de anunţare a notificărilor preluate de la smartphone, de această dată, se realizează prin vibraţii. În final, acest smartwatch ipotetic încorporează nişte elemente interesante şi asta e cel mai important.

 

Presimt că în următoarele luni vom vedea multe astfel de variante de concept iWatch, în acelaşi ritm în care dezbatem concepte de iPhone. Personal, m-aş bucura ca Apple să ne lase cu gura căscată cu un smartwatch deosebit, nu cred însă că acest lucru se va întâmpla prea curând.

 

**  sursa  - playtech.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT Un nou concept iWatch – simplu și clasic