Total Media News

Guvernul Ponta III PDF Imprimare
Luni, 03 Martie 2014 19:43

             LISTA NOILOR MINISTRI

                                                     

LIVIU DRAGNEA - ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si vicepremier

GABRIEL OPREA - ministrul Afacerilor Interne si vicepremier. Liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a fost desemnat si ministru de Interne, functie pe care a mai ocupat-o timp de 20 de zile in 2008, in Guvernul PDL-PSD.

DANIEL CONSTANTIN
- ministrul Agriculturii

KELEMEN HUNOR
- ministrul Culturii si vicepremier. A fost desemnat pentru a doua oara ministru al Culturii, precedentul mandat fiind in al doilea Cabinet format de Emil Boc. De aceasta data, Kelemen Hunor va detine si un post de vicepremier, din cele patru care vor exista in noul Cabinet, cate unul pentru fiecare partid din coalitie.

REMUS PRICOPIE - ministrul Educatiei Nationale

ROBERT CAZANCIUC -
ministrul Justiţiei

IOANA PETRESCU - Ministerul Finantelor Publice: doctor si masterand in economie la Harvard. De 6 luni, este consilier pe probleme fiscale. Sunt convins ca pe baza pregatirii pe care o are, va putea sa raspunda asteptarilor.


RAZVAN NICOLESCU: 
Ministrul Delegat pentru Energie, fost manager in compania petroliera OMV Petrom (SNP) si vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare din domeniul Energiei (ACER), a fost propus in functia de ministru delegat pentru Energie.

GABI SZABO: Ministerul Tineretului si Sportului. Gabriela Szabo a fost desemnata in anul 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.

TITUS CORLATEAN
- Ministerul de Externe

MIRCEA DUSA - Ministerul Apararii

NICOLAE BANICIOIU
- Ministerul Sanatatii A absolvit in 2004 Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, din 2005 a fost medic rezident, iar din 2007 activeaza ca asistent universitar.

ATTILA KORODI
- Ministerul Mediului. Este propus pentru a treia oara la conducerea Ministerului Mediului, dupa precedentele mandate din 2007 si 2012.

EUGEN NICOLICEA - ministru delegat la Relatia cu Parlamentul

FLORIN JIANU - ministru delegat pentru IMM-uri

ROVANA PLUMB - ministrul Muncii, presedinte al Organizatiei de Femei a PSD, fost europarlamentar, fost presedinte al ANPC si al companiei Gerovital, ministru al Mediului din mai 2012, este propusa sa preia Ministerul Muncii, dupa ce portofoliul Mediului a revenit UDMR, in urma negocierilor pentru noul Guvern.

AURELIA CRISTEA - ministru pentru dialog social si societate civila

RAZVAN COTOVELEA, propus ministru la Societatea Informationala - specialist in fonduri europene, ultima functie publica fiind cea de secretar de stat in MAEUR, sub mandatul lui Leonard Orban.

EUGEN TEODOROVICI: Ministrul Fondurilor Europene

CONSTANTIN NITA - Ministerul Economiei

DAN SOVA - Ministerul Transporturilor

BOGDAN STANOEVICI - Ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni.

DOINA PANA - Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura

LIVIU VOINEA - Ministrul delegat pentru Buget

MIHNEA COSTOIU - Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica

 

 

 

 

 

 

 

Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic Guvernul Ponta III