Total Media News

WBPF Transylvania Open Cup PDF Imprimare
Miercuri, 19 Februarie 2014 21:11
 

    Cupa Transilvania este un concurs de bodybuilding si fitness de anvergura internationala, ce se va desfasura in perioada 25-27 aprilie 2014, la Brasov.

                          

   Evenimentul sportiv este organizat de WBPF Romania. Uram bun venit tutror tarilor europene, membre ale WBPF - Federatia Mondiala de Bodybuilding și Fitness.

Cazare

Aproximativ 140 de sportivi sunt asteptati la Cupa Transilvania. Acestia vor fi cazati la Hotelul „Capitol”, in timp ce oficialii concursului, la Hotelul „Aro Palace”.

Principalele premii ale Cupei Transilvania

Pentru categoriile Bodybuilding (70kg, 80kg, 90kg, +90kg) si Fitness Physique:

 

Locul 1 - 400 EUR

Locul 2 - 300 EUR

Locul 3 - 200 EUR

Pentru categoriile Athletic Physique, Model Physique si Men Sports Physique:

Locul 1 - 350 EUR

Locul 2 - 250 EUR

Locul 3 - 150 EUR

Pentru categoria Bodybuilding Overall  

Premiu - 1000 EUR

Inscrieri

Este nevoie de o selectie a atletilor - fiind o competitie de tip Open. Descarcati Raportul de Inspectie pentru mai multe detalii. Va rugam contactati Adrian Cirlig pentru detalii inscriere la telefon +40 727315233 sau prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  

----

Pradeep Baba Madhok, Presedintele WBPF: Sunt foarte încrezător că aceste campionate vor contribui la promovarea sportului în România.

Datuk Paul Chua, Fondator si Secretar General al WBPF: Ma rog pentru succesul campionatului si le doresc organizatorilor si participantilor toate cele bune.

Axel Bauer, Vicepresedinte WBPF Europa si Presedinte al EBPF: Sunt convins de faptul ca Transylvania Open Cup va fi un eveniment fantastic si toti invitatii si participantii se vor bucura de prietenia si ospitalitatea romanilor.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale WBPF Transylvania Open Cup