Total Media News

Scoala Americana Internaţionala din Buc. anunta noul program de burse pentru anul scolar 2014-2015 PDF Imprimare
Joi, 13 Februarie 2014 20:22
Index articol
Scoala Americana Internaţionala din Buc. anunta noul program de burse pentru anul scolar 2014-2015
Pagina 2
Toate paginile

            Şcoala Americană Internaţională din București anunță începerea perioadei de înscrieri pentru programul de burse integrale de 4 sau 5 ani oferite în fiecare an elevilor care doresc să îşi dezvolte aptitudinile urmând cursurile Bacalaureatului Internaţional.

                                       

    Anul acesta, Școala Americană Internațională din București oferă patru burse integrale începând cu anul școlar 2014-2015.

    În posesia burselor pot intra elevi din clasele a VII-a și a VIII-a din orice instituții de învățământ, elevi care demonstrează abilităţi academice remarcabile, imposibilitatea achitarii taxelor de scolarizare, precum şi participarea în activităţi extracuriculare care să facă dovada unei mai mari implicări și a unui comportament etic.

   Bursele oferite de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti acoperă integral taxele de şcolarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu precum şi costurile activităţilor extra-şcolare benefice şi necesare pentru o experienţă educaţională completă. Programul de burse oferă acces elevilor la un program de studii internațional și accesul la universități de top din întreaga lume.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Scoala Americana Internaţionala din Buc. anunta noul program de burse pentru anul scolar 2014-2015