Total Media News

Semne rele pentru litoralul romanesc: Proprietarul Cocor Spa a intrat in insolventa - Pagina 2 PDF Imprimare
Vineri, 24 Ianuarie 2014 20:02
Index articol
Semne rele pentru litoralul romanesc: Proprietarul Cocor Spa a intrat in insolventa
Pagina 2
Toate paginile

 

Ulterior, in august 2012, complexul hotelier Cocor din statiunea Neptun era scos la vanzare de catre firma detinatoare, la doar 3 ani de la redeschiderea sa, la pretul de 18 milioane de euro, conform acelorasi surse.La inceputul lui 2013, Cocor Spa a incheiat un contract de management cu operatorul de spa-uri Eden Spa pentru hotelul din Neptun. Decizia de externalizare, dupa patru ani de management intern, face parte din strategia de dezvoltare a Cocor Spa pentru care se vor investi in perioada urmatoare circa 500.000 euro.Cocor Spa este situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul hotelului cu acelasi nume si se intinde pe o suprafata de 3.000 metri patrati, cu 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje.

A fost lansat in 2009, cu o investitie initiala de aproximativ 6 milioane euro. Hotel Cocor, fostul Hotel Galati, cumparat de catre Cocor SA Bucuresti in anul 2002 in urma divizarii si privatizarii companiei Neptun Olimp SA, a fost renovat in doua etape. In prima faza au fost renovate cele 226 de camere duble existente, iar in 2005 s-a construit un corp de legatura.

 

**  sursa  - .dailybusiness.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii Semne rele pentru litoralul romanesc: Proprietarul Cocor Spa a intrat in insolventa - Pagina 2