Total Media News

Noi clarificari referitoare la regimul microintreprinderilor PDF Imprimare
Joi, 23 Ianuarie 2014 16:47
Index articol
Noi clarificari referitoare la regimul microintreprinderilor
Pagina 2
Toate paginile

                Noi clarificari referitoare la regimul microintreprinderilor. Normele de aplicare a Codului fiscal, modificateAnumite reguli care se aplica microintreprinderilor urmeaza sa fie clarificate, se precizeaza intr-un proiect de hotarare lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Finantelor (MFP), care modifica Normele de aplicare a Codului fiscal. Dispozitiile propuse de Finante vin ca urmare a intrarii in vigoare de la 1 ianuarie 2014 a unui nou regim pentru microintreprinderi.

 

    Proiectul de hotarare, care modifica si completeaza normele de aplicare a Codului fiscal, stabileste, printre altele, cum va fi verificata una dintre conditiile obligatorii pe care o firma trebuie sa o indeplineasca pentru a se incadra in categoria microintreprinderilor.

   Mai exact, pentru a fi microintreprinderi firmele trebuie sa realizeze venituri, altele decat cele din consultanta si management, in proportie de 80% din veniturile totale. Indeplinirea acestei conditii urmeaza sa fie verificata pentru anul fiscal 2014 pe baza veniturilor realizate de contribuabil in anul 2013, se precizeaza in reglementarile propuse de MFP.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie Noi clarificari referitoare la regimul microintreprinderilor