Total Media News

Un nou director general Volvo Romania PDF Imprimare
Vineri, 30 Decembrie 2011 23:30
 
Dupa 5 ani petrecuţi la conducerea companiei Volvo Romania, Christian Coolsaet preia funcţia de Director Commercial Trucks pentru Germania, Austria şi Elveţia din cadrul Volvo Trucks Region Central Europe. Noul Director General, Sigurd Wandel, va prelua noua funcţie la 1 februarie 2012.
            
                               
Înainte de sosirea în România, în decembrie 2006, Christian Coolsaet, a fost la conducerea reprezentanţei Volvo Trucks din Ucraina, iar anterior a ocupat diverse funcţii operaţionale în cadrul diviziei Volvo Buses, atât pentru Europa de Est, cât şi pentru Africa şi Orientul Mijlociu.

 „Pe perioada şederii mele in România, ciclul economic a fost ca un carusel, de la un nivel înalt, pe care nimeni nu şi l-ar fi imaginat, la unul foarte scăzut. Dar, drumul de atunci şi până acum a fost fantastic: plin de realizări notabile şi experienţe valoroase: am analizat cu cea mai mare atenţie, am luat decizii îndrăzneţe şi am fost fermi în implementare. Iar astăzi Volvo Romania este o referinţă indiscutabilă pentru excelenţă operaţională în toate disciplinele. Este o mare plăcere să lucrezi zi de zi la Volvo Romania şi să faci parte din această echipă", a declarat Christian Coolsaet, la încheierea misiunii sale în România. 

Noul director, Sigurd Wandel, care va prelua conducerea începând cu data de 1 februarie 2012,  lucrează în cadrul companiei Volvo Trucks din anul 2000, iar în ultimii cinci ani a ocupat funcţia de Director de dezvoltare a reţelei Volvo Trucks pentru regiunea de Est. De asemenea, are o experienţă bogată privind pieţele din Asia, având atribuţii suplimentare ca preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru ţările din Asia Centrală.

„Este atât o onoare, cât şi o provocare să preiau operaţiunea Volvo Trucks în România. Aştept cu nerăbdare să iau contact cu particularităţile pieţei de transport din România şi să-i întâlnesc pe cei care ne-au ales drept partneri, şi anume clientii noştri. Alături de o organizaţie performantă, vom continua eforturile de a fi cât mai aproape de clienţi şi de a le îndeplini cerinţele. Dezvoltarea reţelei de service şi creşterea satisfacţiei clienţilor noştri sunt cele mai importante ingrediente ale strategiei noastre", a declarat Sigurd Wandel, noul director general, Volvo Romania.






**** sursa  : VOLVO Romania

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Un nou director general Volvo Romania