Total Media News

Eurosport este interesat de Liga I. Reprezentantii televiziunii s-au intalnit cu Gino Iorgulescu PDF Imprimare
Vineri, 20 Decembrie 2013 10:23
Index articol
Eurosport este interesat de Liga I. Reprezentantii televiziunii s-au intalnit cu Gino Iorgulescu
Pagina 2
Toate paginile

    Grupul Eurosport este interesat să îşi diversifice conţinutul pe piaţa TV din România, în special în privinţa competiţiilor fotbalistice - inclusiv meciurile din Liga I, fapt pentru care reprezentanţii televiziunii s-au întâlnit, miercuri, cu Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.

                                           

   Informaţia a fost făcută publică de Valentin Macovescu, director de Relaţii Internaţionale al Eurosport SAS, joi, la Bucureşti, la o întâlnire cu presa din România în care a prezentat planurile grupului Eurosport în următorul an pe piaţa audiovizualului românesc.

   "Anul viitor, în 2014, se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea Eurosport şi logoul nostru va fi «We live for live» (Trăim pentru direct, n.r.). Meseria noastră este sportul în direct. Anul 2014 coincide şi cu, poate, o implicare mai mare a acţionarului nostru Discovery în grupul Eurosport. Discuţiile continuă cu acţionarul majoritar (grupul media francez TF1, n.r.), dar 2014 va fi anul în care ne gândim să dezvoltăm din ce în ce mai mult conţinutul numai pentru teritoriul României, cu produse de afară pentru România sau cu produse din România pentru România. Dezvoltarea conţinutului, îmbunătăţirea conţinutului este axa noastră prioritară pentru 2014 şi, în principal, avem în vedere fotbalul, pentru că ne-am dat seama şi ştim că fotbalul este cerinţa telespectatorilor şi a partenerilor noştri din România", a spus Valentin Macovescu.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Eurosport este interesat de Liga I. Reprezentantii televiziunii s-au intalnit cu Gino Iorgulescu