Total Media News

Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile - Pagina 2 PDF Imprimare
Marţi, 17 Decembrie 2013 20:59
Index articol
Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile
Pagina 2
Toate paginile

 

Din cele 24 de ţări europene incluse în studiu, 19 au înregistrat creşteri de preţuri, în trimestrul al treilea faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi în 5 dintre acestea preţurile apartamentelor au avut scăderi.

Danemarca a înregistrat cea mai mare creştere a preţurilor din Europa (6,53%), aceasta fiind urmată de Polonia (5,13%) şi Turcia (4,65%).

Alte pieţe europene puternice, în funcţie de performanţa sectorului rezidenţial, sunt Ucraina, cu o creştere a preţului mediu cu 3,54%, Irlanda (3,45%) şi Suedia (3,05%).

Sunt ţări din Europa unde creşterile au fost nesemnificative, cum este cazul Letoniei (2,44%), Islandei (2,03%), Marii Britanii (1,54%) şi Lituaniei (0,8%).

În România, preţurile locuinţelor au scăzut constant începând cu 2008, reducerea ajungând la peste 50% în marile oraşe, inclusiv Bucureşti. Reducerile au fost mai puternice în primii ani ai crizei.

 

 

Sursa:www.realitatea.net

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile - Pagina 2