Total Media News

CM de handbal feminin: România învinge Ungaria, scor 21-17, şi se califică în optimi PDF Imprimare
Vineri, 13 Decembrie 2013 08:07
Index articol
CM de handbal feminin: România învinge Ungaria, scor 21-17, şi se califică în optimi
Pagina 2
Toate paginile

        Echipa  de handbal feminin a României a învins, joi, reprezentativa similară a Ungariei, cu scorul de 21-17 (8-10), într-un meci contând pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificată în optimile de finală ale competiţiei.

                   

       Atmosferă electrizantă în sala din Novi Sad, în care peste 2.000 de fani ai Ungariei şi câteva sute ai României s-au duelat în scandări încă dinaintea începerii partidei.

      Pe teren, Ungaria a condus din primele minute, 1-3 (min. 6), tricolorele părând timorate în debutul partidei şi datorită huiduielilor primite la fiecare atac din partea fanilor adverşi. Şase minute mai târziu, la scorul 1-4, antrenorul Tadici a cerut time-out, certându-şi jucătoarele: "Cinci atacuri ratate. Nu vrem să băgăm mingea pe spaţiul porţii", le-a spus acesta jucătoarelor.

     Neagu a marcat al doilea gol al României în minutul 13, 2-4, dar cinci minute mai târziu a venit rândul fanilor tricolori să se bucure, Ţăcălie aducând egalarea, 5-5, după câteva parade reuşite ale Paulei Ungureanu.

Meciul a continuat sub semnul echilibrului, 6-6 (min. 23), pentru ca la pauză tabela să arate 10-8 în favoarea Ungariei, ultimele minute din prima repriză fiind marcate de un joc impulsiv al României, cu mingi pierdute uşor.

La reluare, Neagu a redus din diferenţă, 9-10 (min. 33), de la 7 metri, tot ea ratând egalarea două minute mai târziu de la linia de pedeapsă, iar Ungaria a profitat şi s-a detaşat la 9-12 (min. 37). Meciul a "continuat" şi în tribune, scandările deja tradiţionale, "Ria, Ria, Ungaria" şi "România, România", fiind auzite în duel, în funcţie de cine marca şi cu atât mai mult cu cât echilibrul revenise, 14-14 (min. 45).



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport CM de handbal feminin: România învinge Ungaria, scor 21-17, şi se califică în optimi