Total Media News

IMPULSER, sponsor al FR Oina PDF Imprimare
Joi, 12 Decembrie 2013 12:19
Index articol
IMPULSER, sponsor al FR Oina
Pagina 2
Toate paginile

                Vă anunțăm cu plăcere ultimele noutăți de imagine din tabăra noastră.

   Compania elvețiană Impulser este sponsor și partener al FR Oina.

                              

     Brandul amintit va fi alături de oină si va finanța principalele competiții ale acestui sport.

    În plus, sperăm ca naționala de oină a României să desfășoare competiții și cu țările care au sporturi asemănătoare și în care este prezent brandul Impulser (Germania, Serbia, Anglia, Slovacia, Elveția, Slovenia, etc).
    De asemenea, reprezentanții Impulser au fost informați despre proiectele noastre legate de copii, de practicarea oinei de către fete, precum și de activitățile școlare, fiind foarte interesați de acestea. Se pare că ambele branduri au de construit și dezvoltat împreună, fiind  la început de drum. Astfel, dacă 2013 a fost un an important pentru revirimentul în Oina-putând fi considerat un nou început pentru acest sport,  Impulser a bifat primul an de activitate  în România .
     După un an in care ambele părți au avut realizări deosebite, acestea au convenit asupra obiectivelor comune care  au fost prevăzute in documentul încheiat intre Impulser International Romania – reprezentată de domnul Daniel Ghiță in calitate de Director General și FR Oină –reprezentată de domnul Nicolae Dobre in calitate de Președinte. Vă ținem la curent cu evoluția acestui parteneriat  care se dorește a fi începutul unui nou drum pentru Sportul National - Oina.

    IMPULSER a ales să sponsorizeze tradiția și performanța in același timp, fapt pentru care s-a asociat cu Frontiera Tomis Constanța - Campioana națională de seniori la Oină și câștigătoarea Cupei Regelui, echipa care are cele mai multe trofee câștigate în ultimi 20 ani. După cum spune și numele, este Echipa Poliției de Frontieră Române, înființată în 1972 și continuatoarea  unei tradiții de peste 100 de ani care există la nivelul acestei instituții.


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa IMPULSER, sponsor al FR Oina