Total Media News

TRANSPORTORII au intrat in GREVA. 86.000 de camioane vor bloca drumurile - Pagina 2 PDF Imprimare
Luni, 09 Decembrie 2013 22:25
Index articol
TRANSPORTORII au intrat in GREVA. 86.000 de camioane vor bloca drumurile
Pagina 2
Toate paginile

 

Amortizarea celor şapte eurocenţi pe fondul presupuselor predicţii privind scăderea cotaţiei internaţionale a barilului este o aberaţie şi un non-sens, atâta timp cât, într-o asemenea situaţie, în ţările europene preţul carburanţilor va fi mai mic decât în România", se spune în comunicat.Hagiu spune că autostrăzile ce urmează a fi construite cu bani astfel colectaţi vor fi mai mult ca sigur taxate.

Decizia de intrare în grevă a fost luată pe 29 noiembrie, în cadrul unei reuniuni desfăşurate lângă Sibiu, la care au participat reprezentanţi ai transportatorilor de mărfuri din întreaga ţară, împreună cu delegaţii ale patronatelor din transportul rutier.

Este vorba despre reprezentanţi ai transportatorilor din 24 de judeţe ale ţării, precum şi de lideri ai Asociaţiei Patronale a Transportatorilor din Arad, Federaţiei Operatorilor Români de Transport, Federaţiei Transportatorilor Europa, Asociaţiei Transportatorilor Rutieri în Construcţii, Breslei Marilor Transportatori din Cluj şi Asociaţiilor transportatorilor rutieri de mărfuri din Maramureş, Transilvania, Moldova şi Constanţa, patronate membre al Confederaţiei Naţionale Rutiere.

 
Sursa:www.evz.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate TRANSPORTORII au intrat in GREVA. 86.000 de camioane vor bloca drumurile - Pagina 2