Total Media News

In boxul romanesc nu este disciplina, daca aducem un antrenor strain fuge intr-o saptamina PDF Imprimare
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:59
Index articol
In boxul romanesc nu este disciplina, daca aducem un antrenor strain fuge intr-o saptamina
Pagina 2
Toate paginile

     Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în boxul intern nu mai există disciplină, iar în cazul în care ar veni un antrenor străin, acesta ar pleca după numai o săptămână din cauza problemelor.

                          

     "Trebuie să facem curăţenie în curte şi după asta putem privi mai departe. Antrenorii noştri nu mai ştiu ce înseamnă disciplină, se ţipă, se înjură, se trag de şireturi cu sportivii. Nu înţelegi care e sportivul, care e antrenorul, care boxează, care urcă în ring. În clipa în care va fi disciplină, atunci vom putea aduce pe cineva din afară care să ne arate altceva. Dar dacă aducem pe cineva de afară şi îi arătăm ce facem noi, o să fugă, nu o să stea mai mult de o săptămână, o să plece", a spus Doroftei.

    Leonard Doroftei a afirmat că începând cu 2014, loturile naţionale vor avea parte de o pregătire identică. "De la anul vom începe o pregătire specială cu absolut toţi sportivii, pentru că vrem să avem o identitate în ring, pentru că vrem să avem stilul nostru de luptă şi să ştim să luptăm cu toată lumea", a completat Doroftei.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale In boxul romanesc nu este disciplina, daca aducem un antrenor strain fuge intr-o saptamina