Total Media News

Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor PDF Imprimare
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 17:00
Index articol
Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor
Pagina 2
Toate paginile

     Componenţa a trei din cele patru urne pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 2014 va fi stabilită la 3 decembrie, după o întrunire a Comisiei de Organizare a competiţiei, care va avea loc la Costa de Sauipe.

Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor şi când se vor cunoaşte grupele

FIFA a decis componenţa primei urne valorice, cea a capilor de serie. Aceasta va fi formată din Brazilia (ţara gazdă), Spania, Germania, Argentina, Columbia, Belgia, Elveţia şi Uruguay, dacă va trece de Iordania în barajul intercontinental. În cazul în care Iordania se va califica la Cupa Mondială, reprezentativa Olandei va intra în urna capilor de serie.

Federaţia Internaţională a precizat că celelalte trei urne "vor fi alcătuite pe criterii geografice şi sportive (clasamentul FIFA din 17 octombrie)".

Comisia de Organizare a Cupei Mondiale se va întruni la 3 decembrie, cu trei zile înaintea tragerii la sorţi, şi va face propuneri pentru cele trei urne valorice astfel încât să se evite ca două sau trei echipe de pe acelaşi continent (n.r. - cu excepţia Europei) să se regăsească în aceeaşi grupă.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor