Total Media News

Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transport PDF Imprimare
Marţi, 12 Noiembrie 2013 09:30
Index articol
Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transport
Pagina 2
Toate paginile

Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transportul rutier


                               
 

      Transportatorii rutieri s-au transformat  în ultimii ani în victime reale ale unui trend anual de creştere a preţurilor la carburanţi într-o Românie în care transporturile, depozitarea şi logistica reprezintă 10% din PIB.

     Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România trage din nou un semnal de alarmă pentru înfrânarea majorării preţurilor, fenomen ce dirijează inevitabil, prin componenta de transport, creşterea preţurilor finale ale tuturor produselor de pe piaţă pentru consumatori.

    Considerăm că, prevederea introducerii unei accize de 7 eurocenţi la litrul de carburant este total nepotrivită în acest moment şi dorim să menţionăm că aceasta reprezintă o ameninţare gravă şi permanentă pentru stabilitatea unei industrii cu un impact atât de puternic asupra economiei.

Industria transporturilor a ajuns la limita toleranţei si suportabilităţii, astfel că orice majorare a costurilor trebuie să fie transmisă integral şi imediat clienţilor/beneficiarilor, evitându-se în acest mod dezechilibrul unui întreg sistem logistic.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transport