Total Media News

Academia micilor campioni PDF Imprimare
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:49
Index articol
Academia micilor campioni
Pagina 2
Toate paginile

           In perioada 01-07.11.2013 in sala polivalenta din municipiul Dej se  desfasoara un interesant eveniment legat de dezvoltarea jocului de oina. Este vorba despre un proiect finantat de MTS prin programul Pierre de Coubertin care se numeste 

                ,,Academia micilor campioni,,                     

  pentru  fete junioare II (nascute   in anul 1999 si mai mici).

   Anul acesta dupa mai bine de 100 de ani s-a reluat traditia practicarii jocului de oina la fete, prin organizarea la Mioveni in luna iunie a primei editii a Campionatelor Nationale de junioare pe toate cele trei categorii (III, II, I). 
    Proiectul se desfasoara in trei centre, primul la Dej 1-7.11.2013, al doilea la Zarnesti-Brasov in perioada 12-16.11.2013 si ultimul la Mioveni in perioada 20-24.11.2013, care se va finaliza cu un turneu care va desemna si echipa castigatoare. Din fiecare centru se vor califica pentru turneul final primele doua echipe. 
    Scopul proiectului este dezvoltarea fizica armonioasa, dobandirea de catre sportivi a deprinderilor motrice specifice jocului de oina si promovarea in esaloanele superioare si mai ales dezvoltarea capacitatii de sensibilizare a copiilor pentru a deveni jucatori de oina si pastratori ai traditiei jocului nostru national-oina.
    La acest turneu de pregatire participă echipe din:


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa Academia micilor campioni