Total Media News

Editura Litera va invita la evenimentul de lansare a cartii Machiajul perfect în 10 minute! PDF Imprimare
Marţi, 05 Noiembrie 2013 11:09
Index articol
Editura Litera va invita la evenimentul de lansare a cartii Machiajul perfect în 10 minute!
Pagina 2
Toate paginile

                 Joi, 7 noiembrie 2013, începând cu ora 18.00, Editura Litera vă așteaptă în Diverta Băneasa (Băneasa Shopping City, etaj 1) la evenimentul de lansare a cărții Machiajul perfect în 10 minute, de Boris Entrup, un manual de make-up care creionează pe înțelesul tuturor cele mai importante 50 de tehnici de machiaj.

       Invitat special în cadrul evenimentului este Alex Rădulescu, make-up artist cu o experiență de peste 13 ani în domeniu și un portofoliu impresionant: Dansez pentru tine, Romanian Music Awards, Miss Universe România, Miss World România, Eurovision etc. De asemenea, vor fi alături de noi: Dana Săvuică, moderator TV, Cristina Cioran, actriţă şi prezentatoare TV, și Roxana Nemeș, cântăreață.

      Împreună cu partenerii noștri – Diverta, Melkior Cosmetics și Madame Lucie – vă așteptăm  la o întâlnire ca între prietene: într-un spațiu primitor vom discuta despre tehnicile de machiaj prezentate în carte, iar specialiștii în domeniu ne vor învăța să ne aranjăm în funcție de ce ni se potrivește și ce nu. Cei de la Melkior Cosmetics au pregătit un beauty corner pentru toate doamnele și domnișoarele ce își doresc un răsfăț ca de vedetă, iar Madame Lucie ne va îndulci cu faimoasele sale macarons.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura Editura Litera va invita la evenimentul de lansare a cartii Machiajul perfect în 10 minute!