Total Media News

Presedintele GYM sustine ca InterBox a exagerat valoarea lui Lucian Bute - Pagina 2 PDF Imprimare
Vineri, 01 Noiembrie 2013 14:37
Index articol
Presedintele GYM sustine ca InterBox a exagerat valoarea lui Lucian Bute
Pagina 2
Toate paginile

Yvon Michel a vorbit şi despre confruntările lui Jean Pascal şi Lucian Bute cu britanicul Carl Froch. Pascal a fost învins de Froch în 2008, iar Bute în 2012. "Lucian a avut de atunci un singur meci, în timp ce Jean a avut nouă meciuri de la confruntarea cu Froch, cu pugilişti ca Hopkins, Diaconu şi Dawson. În acest interval, la InterBox se pansau rănile fizice şi psihologice", a declarat Michel.

Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, a reacţionat spunând că Michel era de altă părere după meciul lui Bute cu Librado Andrade, în 2009. "Când Lucian l-a învins pe Andrade, în Quebec, primul care m-a felicitat lângă ring a fost Yvon Michel. Mi-a spus atunci că Lucian este un mare boxer şi că face parte dintre cei mai buni din lume" , a afirmat Larouche.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul român a fost operat.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

 

 

**  sursa  : MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale Presedintele GYM sustine ca InterBox a exagerat valoarea lui Lucian Bute - Pagina 2