Total Media News

Siria a incheiat operaţiunea de scoatere din uz a instalatiilor de productie a armelor chimice PDF Imprimare
Joi, 31 Octombrie 2013 13:26
Index articol
Siria a incheiat operaţiunea de scoatere din uz a instalatiilor de productie a armelor chimice
Pagina 2
Toate paginile

          Instalaţiile de producţie a armelor chimice din Siria au devenit inutilizabile înaintea datei-limită de 1noiembrie, a declarat o sursă din cadrul organizaţiei însărcinate cu distrugerea arsenalului chimic sirian.


       "Siria a încheiat (operaţiunile prin care a făcut) inutilizabile instalaţiile de producţie şi de asamblare a armelor chimice", a anunţat această sursă, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, înaintea anunţului oficial al Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), prevăzut ulterior.

Siria s-a conformat deciziei Consiliului Executiv al OIAC, care o îndemna să procedeze la această "distrugere funcţională cât mai rapid posibil, dar nu mai târziu de 1 noiembrie 2013", a subliniat această sursă.

Ţara a predat pe 24 octombrie un program general de distrugere, care a permis să se stabilească planuri vizând o "distrugere sistematică, integrală şi verificată" a armelor chimice.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International Siria a incheiat operaţiunea de scoatere din uz a instalatiilor de productie a armelor chimice