Total Media News

1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii PDF Imprimare
Miercuri, 30 Octombrie 2013 15:41
Index articol
1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii
Pagina 2
Toate paginile

          Peste 1.000 de salariati de la o firma din Bacau detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu vor fi disponibilizati colectiv, potrivit unui document depus la Inspectoratul Teritorial de Munca, fara ca vreunul dintre angajati sa primeasca salarii compensatorii.

 

      Societatea Tehnostrade SRL Bacau, una dintre cele mai mari firme de constructii si reabilitari de drumuri din Romania, a anuntat disponibilizarea a 1.017 angajati din cei 1.140 de salariati pe care firma ii are in prezent.

  Trimiterea in somaj a salariatilor de la firma al carei actionar majoritar este Dorinel Umbrarescu se va face pe data de 7 decembrie 2013, fara a se sti daca acestia vor mai fi rechemati la munca dupa incheierea sezonului rece.

    "In documentul depus la Inspectoratul de Munca prin care se anunta disponibilizarea angajatilor administratorul societatii invoca probleme economice ale firmei.

    Niciunul dintre salariatii trimisi in somaj nu va beneficia de salarii compensatorii", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Bacau, Dan Buftea, citat de Mediafax.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate 1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii