Total Media News

Lia Olguţa Vasilescu anunta ca va face plangeri penale impotriva lui Adrian Mititelu PDF Imprimare
Marţi, 29 Octombrie 2013 22:45
Index articol
Lia Olguţa Vasilescu anunta ca va face plangeri penale impotriva lui Adrian Mititelu
Pagina 2
Toate paginile

   Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că va depune plângeri penale pentru fals, uz de fals şi evaziune fiscală împotriva finanţatorului clubului FC "Universitatea" Craiova, Adrian Mititelu, ca urmare a scandalului izbucnit între cei doi din cauza stadionului "Ion Oblemenco".

                                 

    Edilul Craiovei a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că Tribunalul Dolj nu ar fi trebuit să îi dea câştig de cauză patronului FC "Universitatea" Craiova, în dosarul în care a cerut revenirea pe stadionul "Ion Oblemenco".

    "În anul 2011, municipalitatea a dorit excluderea lui Adrian Mititelu de pe stadion pentru lipsa plăţii redevenţei. Mititelu a cerut despăgubiri în valoare de trei milioane de lei pentru investiţiile făcute în stadion. În actul adiţional, semnat de acesta, concesionarul poate efectua lucrări de reabilitare, cheltuielile fiind suportate integral şi nu vor fi recuperate. Cu alte cuvinte, Adrian Mititelu se angaja că aceste cheltuieli nu vor fi decontate de municipalitate. Astfel, dosarul trebuia închis, lucru care nu s-a întâmplat", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Lia Olguţa Vasilescu anunta ca va face plangeri penale impotriva lui Adrian Mititelu