Total Media News

Convorbire telefonica intre Joe Biden si Traian Basescu despre Deveselu, UE, Siria, investitii si .. PDF Imprimare
Joi, 24 Octombrie 2013 23:15
Index articol
Convorbire telefonica intre Joe Biden si Traian Basescu despre Deveselu, UE, Siria, investitii si ..
Pagina 2
Toate paginile

    Preşedintele Traian Băsescu şi vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, au avut o conversaţie telefonică, la cererea oficialului american, subiectele vizând relaţiile bilaterale, baza de la Deveselu, criza din Siria, UE, prespectivele economice ale României şi investiţiile americane în ţara noastră.


    Preşedintele Băsescu şi vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, au avut în cursul serii de joi o convorbire telefonică, desfăşurată la cererea oficialului american, informează Preşedinţia, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

   "Domnul vicepreşedinte Joseph Biden şi-a exprimat recunoştinţa faţă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, pentru modul în care ţara noastră se implică în proiectele politice şi militare care privesc securitatea internaţională, precum şi pentru participarea trupelor româneşti în misiunile militare din Afganistan. Totodată, domnia sa a salutat, de asemenea, în numele Statelor Unite ale Americii, începerea lucrărilor la situl pentru amplasarea sistemului antirachetă de la Baza din Deveselu, o componentă a securităţii şi a structurii de apărare a NATO", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis MEDIAFAX.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International Convorbire telefonica intre Joe Biden si Traian Basescu despre Deveselu, UE, Siria, investitii si ..