Total Media News

Primul-ministru Victor Ponta a avut intalniri cu reprezentantii unor companiil americane importante PDF Imprimare
Miercuri, 23 Octombrie 2013 08:41
Index articol
Primul-ministru Victor Ponta a avut intalniri cu reprezentantii unor companiil americane importante
Pagina 2
Toate paginile

      Primul-ministru Victor Ponta a avut întâlniri cu reprezentanţii companiilor Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM, precum şi cu executivul AMRO

                                                         

      Alocuţiunea premierului Victor Ponta la conferinţa AMRO, US Chamber of Commerce & Business Roundtable

 

     Vă mulţumesc foarte mult.

     Cu certitudine voi îmbătrâni mai repede decât dumneavoastră fiind premier al unei ţări europene, nu spune însă că a fi preşedinte al Statelor Unite este mai uşor, dar mă dedic în totalitate îndeplinirii obligaţiilor mele şi doresc să vă mulţumesc tuturor, domnule guvernator, domnule subsecretar, preşedinte, doamnelor şi domnilor, pentru oportunitatea oferită în această dimineaţă – nu este prea devreme pentru noi, in România este acum după-amiază, dată fiind diferenţa de fus orar.

Dat fiind că sunt însoţit în această vizită de colegii de Cabinet şi de consilierii pe probleme economice, doresc să spun că nu este o întâmplare, ci intenţia mea de a dedica prima zi a vizitei în Statele Unite, relaţiilor economice dintre statele noastre. Sigur, cu toţii aţi amintit şi sunt mândru să spun acest lucru, relaţiile noastre politice şi militare sunt serioase, de încredere, dar cu toate acestea, sunt de părere că trebuie as facem pasul următor și să includem şi latura economică în acest parteneriat strategic, deoarece politica este importantă, cooperarea militară de asemenea, dar viziunea mea, cea menţionată şi de dvs, este de a aduce relaţia economică la acelaşi nivel ca şi cea politică şi militară.
Voi începe prin a-mi exprima gratitudinea şi a mulţumi personal tuturor companiilor americane care au investit bani, au adus noi tehnologii şi au creat locuri de muncă în România. Ce poate fi mai important pentru un premier decât crearea de locuri de muncă în aceste vremuri și creșterea încrederii în viitorul nostru ca ţară?



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic Primul-ministru Victor Ponta a avut intalniri cu reprezentantii unor companiil americane importante