Total Media News

Mihai Stoica va fi " persoana non grata " ? - Pagina 2 PDF Imprimare
Vineri, 04 Octombrie 2013 15:00
Index articol
Mihai Stoica va fi " persoana non grata " ?
Pagina 2
Toate paginile


Riscă să fie declarat persona non grata?
În memoriul lui Mircea Sandu, acesta a ataşat şi toate articolele de ziar care conţineau declaraţiile făcute în ultimul timp de Mihai Stoica, inclusiv cele la adresa lui Victor Piţurcă şi a celor care se ocupă de echipe naţionale şi de FRF. Surse apropiate şefului de la Casa Fotbalului susţin că acesta e doar primul pas pe care Sandu îl face împotriva lui Mihai Stoica, iar dacă la comisiile LPF nu vor fi luate măsuri, ar urma să propună inclusiv măsura extremă, aceea a declarării lui MM persona non grata în fotbalul românesc, lucru pe care l-a mai propus în ultimul deceniu şi pentru alte persoane, printre care Arpad Paszkany şi Marian Iancu.

Declaraţiile lui MM enervante pentru Sandu:
"Da, vreau ca noi, Steaua, să dăm lecţii de profesionalism celor de la echipa naţională. Noi ne luăm de piept cu toţi prin Europa, iar "naţionala" ia 4 cu Olanda şi acasă, dar şi în deplasare, ca să nu ne supărăm""Pentru jucătorii Stelei e mai bine să fie la club decît la lot, să facă un antrenament serios, cu TRX, nu să se plimbe desculţi""Nu e normal ca Stelei să-i fie făcut praf programul din cauza "naţionalei"! Ne simţim străini în ţara noastră, deşi Steaua nu e doar locomotiva fotbalului românesc, acest club este fotbalul românesc!"

Reacţia preşedintelui FRF
"Cei de la Steaua cred că dacă au cîştigat un titlu şi s-au calificat într-o grupă de Ligă, gata, pot conduce fotbalul românesc. Şi-au cam luat viteză!"

Reacţia lui Dragomir: "Să-i tragem o palmă, dar să nu băgăm cuţitul în el!"

Şeful LPF admite că managerul Stelei a greşit, însă e de părere că "trebuie să vedem în primul rînd lucrurile bune pe care le-a făcut, să nu-i luăm capul"
- Domnule Dragomir, e adevărat că Mircea Sandu a făcut un memoriu împotriva lui Mihai Stoica şi solicită măsuri extreme?
- Domnule, a cerut ca la comisiile Ligii să fie luate măsuri pentru declaraţiile pe care le-a făcut, însă eu nici nu-i cunosc pe membrii comisiilor, niciodată nu m-am băgat. Plus de asta, eu sînt de părere, mereu am gîndit aşa, că trebuie să judecăm un om în funcţie de lucrurile bune pe care le face, nu doar pe cele rele.

- Şi în cazul lui MM cum vă poziţionaţi?
- Şi în cazul lui la fel. Ce, de mine nu s-a luat? A greşit, dar a şi fost penalizat, a plătit, i-am tras-o şi eu, însă nu sînt de acord ca după ce îi dăm o palmă, să băgăm şi cuţitul în el, să-l omorîm. Să nu-i luăm capul lui Mihai Stoica pentru că el a făcut şi lucruri bune, care au ajutat Steaua în aceşti an.

MM e deja în stare de suspendare!
Un eventual caz Mihai Stoica pentru comisiile LPF ar însemna că oficialul Stelei ar fi în stare de recidivă. În august el a fost suspendat 4 luni după ce a creat scandal la finalul meciului Dinamo - Steaua 1-2, cînd a incitat mai mulţi oficiali ai clubului Dinamo, lucru care a creat incidente la vestiare.Ce înseamnă persona non grata
În situaţia în care s-ar ajunge la situaţia extremă în cazul lui MM şi el ar fi declarat persona non grata, atunci, conform regulamentului în vigoare, n-ar mai avea dreptul "să ocupe o funcţie aleasă sau numită, voluntară sau remunerată, în cadrul FRF/LPF/AJF sau în cadrul unei structuri sportive afiliată la FRF sau AJF. Mai mult, clubul care nu se delimitează în mod public şi fără echivoc de declaraţiile, atitudinile şi acţiunile persoanei declarată non grata, va fi sancţionat cu scăderea a 3-6 puncte şi cu penalitate sportivă de la 100.000 de lei pînă la 500.000 de lei".

 

**  sursa  :gsp.ro 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Mihai Stoica va fi " persoana non grata " ? - Pagina 2