Total Media News

Singura solutie buna ptr Romania ....NATIONALIZAREA in prima faza a Enel, E.ON si CEZ PDF Imprimare
Marţi, 01 Octombrie 2013 20:02
Index articol
Singura solutie buna ptr Romania ....NATIONALIZAREA in prima faza a Enel, E.ON si CEZ
Pagina 2
Toate paginile

    

   Constantin Nita ameninta Enel, E.ON si CEZ cu nationalizarea

     Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, nu este deloc multumit de prestatia Enel, E.ON si CEZ, care au preluat diviziile de distributie a energiei electrice de la stat. Potrivit ministrului, aceste companii risca nationalizarea, daca nu-si indeplinesc obligatiile contractuale.

                   

     Enel, compania controlata de autoritatile de la Roma, prin Ministerul italian al Finantelor si printr-o banca tip CEC, si-a adjudecat diviziile de distribuire a energiei electrice Banat, Dobrogea si Muntenia Sud, angajandu-se in fata autoritatilor romane ca va investi in modernizare. Compania germana  E.ON, care a preluat Distrigaz Nord si Electrica Moldova, s-a angajat ca va investi, va moderniza etc. CEZ, un conglomerat de 96 de mari companii, cu sediul in Cehia, a preluat de la statul roman Electrica Oltenia, promitand ca va face investitii, va moderniza etc. Niciuna dintre aceste trei companii nu s-a ridicat, se pare, la nivelul cerintelor, iar Electrica SA a dat in judecata Enel, E.ON si CEZ la Curtea de la Paris, pentru neindeplinirea obligatiilor din contractele de privatizare.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Singura solutie buna ptr Romania ....NATIONALIZAREA in prima faza a Enel, E.ON si CEZ