Total Media News

ALEGERI LEGISLATIVE in Germania: Ce sanse are coalitia Angelei Merkel - Pagina 2 PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 18:28
Index articol
ALEGERI LEGISLATIVE in Germania: Ce sanse are coalitia Angelei Merkel
Pagina 2
Toate paginile


Însumând voturile, coaliţia actuală a lui Merkel (conservatori şi liberali) ar obţine 45 la sută, cu doar un punct procentual avans în faţa opoziţiei (SPD, verzi şi stânga radicală), creditată cu 44 la sută. SPD a exclus însă o guvernare cu stânga radicală.

"Suspansul rămâne până la final. Cursa rămâne strânsă între partidele aflate la putere şi cele ale opoziţiei", a declarat directorul institutului de sondaje Emnid, Klaus-Peter Schöppner, pentru Bild am Sonntag.

De mai multe zile, scenariul cel mai frecvent evocat în ziare este cel al unei mari coaliţii între conservatorii lui Merkel şi social-democraţi.

Acest sondaj a fost realizat pe un eşantion format din 2.047 de persoane în perioada 14-20 septembrie, precizează Bild am Sonntag, într-un comunicat.

Un număr de 61,8 milioane de alegători sunt chemaţi la urne, duminică, în Germania pentru a alege 598 de deputaţi ai celui de-al 18-lea Bundestag, care va desemna apoi cancelarul.


**  sursa-  MEDIAFAX

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International ALEGERI LEGISLATIVE in Germania: Ce sanse are coalitia Angelei Merkel - Pagina 2