Total Media News

Radio Guerrilla SE INCHIDE: CNA a retras toate licentele postului de radio PDF Imprimare
Joi, 19 Septembrie 2013 19:42
Index articol
Radio Guerrilla SE INCHIDE: CNA a retras toate licentele postului de radio
Pagina 2
Toate paginile

   Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

                                           

    Decizia a fost luată de CNA după ce, pe 16 septembrie, societatea Realitatea Media SA, aflată în insolvenţă, a anunţat că va vinde la licitaţie, prin administratorul său judiciar, HM Expert IPURL, licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla. Potrivit unor anunţuri postate luni pe site-ul HM Expert IPURL, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

     În şedinţa precedentă a CNA, din 17 septembrie, CNA a anunţat că vânzarea la licitaţie a licenţelor audiovizuale ale Radio Guerrilla este ilegală, precizând că aceste licenţe vor fi retrase de Consiliu în cazul în care ele vor fi tranzacţionate prin licitaţie. În aceeaşi zi, anunţurile de scoatere la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla au fost eliminate de pe site-ul administratorului judiciar al Realitatea Media, HM Expert IPURL.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate Radio Guerrilla SE INCHIDE: CNA a retras toate licentele postului de radio