Total Media News

Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 18 Septembrie 2013 18:49
Index articol
Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii
Pagina 2
Toate paginile

 

În actul normativ se spune că neadoptarea măsurii de cuprindere în baza de calcul a contribuţiei de sănătate a veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor ar conduce la reducerea finanţării sistemului public de sănătate şi la nerespectarea angajamentelor asumate cu organismele internaţionale.


 

Premierul Victor Ponta a declarat la mijlocul lunii august că singurele creşteri de taxe convenite cu FMI şi CE în cadrul noului acord sunt majorarea accizelor la produsele de lux, pentru a compensa reducerea TVA la pâine, şi plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate la venituri obţinute din chirii de persoane fizice.

Anterior, preşedintele Traian Băsescu a criticat intenţia Guvernului de a creşte unele taxe sau de a impune noi taxe, cum ar fi în cazul chiriilor, în timp ce fondurile europene nu sunt utilizate, şeful statului arătând că majorarea taxelor în perioadă de criză înseamnă să tragi o frână.

Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a criticat majorarea impozitelor pe veniturile din chirii, în contextul reducerii TVA la pâine, el declarând pentru MEDIAFAX că reducerea taxei nu va duce la reducerea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

 

 

 

 

 

 **  sursa  -MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii - Pagina 2