Total Media News

De ce trebuie sa eviti carnea de pui. - Pagina 2 PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:14
Index articol
De ce trebuie sa eviti carnea de pui.
Pagina 2
Toate paginile

 

Carnea de strut are o concentratie record de vitamine si minerale. Si mai mai are o proprietate demna de luat in seama. Este o carne dietetica, fibra este de buna de calitate, tesutul elastic este bine reprezentat in aceasta fibra. Prepelita nu se fezandeaza.

Aceasta se poate consuma fiarta cateva minute si apoi preparata la cuptor cu multe condimente. Rata, gasca, porumbelul, chiar domestice, necesita marinare in prealabil. Aceasta se face in apa, legume, otet, vin alb si condimente.

Otetul se foloseste in concentratie mica - o parte otet la 10 parti de apa. Toate acestea se fierb intr-un vas acoperit timp de 5-6 minute, dupa care se lasa la racit. Carnea se portioneaza si se introduce in marinata, apoi se pastreaza la frigider 2-3 zile. Atentie insa! Respecta portia de 150 de grame la o masa.

Dupa ce a fost marinata, carnea se prajeste in grasimea proprie sau se prepara la cuptor. Si carnea provenita la animale mai batrane, care este tare si atoasa poate fi fezandata 2-3 zile. Marinarea face fibra musculara mai usor de digerat.

 

 

 

**  sursa : foodstory.ro 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete De ce trebuie sa eviti carnea de pui. - Pagina 2