Total Media News

Medicamente pentru acnee: cele mai eficiente ingrediente PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 30 August 2013 14:43
Index articol
Medicamente pentru acnee: cele mai eficiente ingrediente
Pagina 2
Toate paginile

           Acneea nu este o afectiune periculoasa, insa reprezinta o problema de ordin estetic pentru orice persoana care se confrunta cu ea. Produsele cosmetice din comert, care iti promit ca te scapa de cosuri, puncte negre si sebum nu iti ofera ceea ce iti doresti de cele mai multe ori.

 

      Si acest fapt se intampla pentru ca fiecare persoana are nevoie de un tratament personalizat pentru a scapa de acnee. De aceea, este indicat sa-ti faci o programare la un medic dermatolog care te va consulta si iti va prescrie medicamente pentru acnee, in functie de tipul tau de ten, de stadiul afectiunii si de originea ei (factorul care o provoaca). Cu toate acestea, inainte de a cumpara tratamentul recomandat, trebuie sa intelegi si sa cunosti cum actioneaza acesta si ce caracteristici au ingredientele active.

     Cele mai bune medicamente pentru acnee ar trebui sa aiba urmatoarele actiuni: sa indeparteze celulele moarte de la suprafata pielii, care blocheaza porii, sa reduca excesul de sebum si inflamatiile. Insa nu te astepta ca toate aceste lucruri sa se intample peste noapte.

     Rezultatele pot sa apara intre 4-8 saptamani.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Medicamente pentru acnee: cele mai eficiente ingrediente