Total Media News

NOUL BMW Seria 5 - Creat pentru momente remarcabile PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 09:08
Index articol
NOUL BMW Seria 5 - Creat pentru momente remarcabile
Pagina 2
Toate paginile
 
          Contempo Cars Sibiu vă invită în perioada 29 august - 1 septembrie 2013, în intervalul orar 10.00 - 20.00, la Salonul Auto Sibiu, în Piaţa Mare, pentru a face cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.
                            
    Vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze mai mult decât performanţa condusului de care s-au îndrăgostit.
   Contempo Cars Sibiu va prezenta trei modele noi şi spectaculoase, echipate cu noi elemente de design şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanţă şi servicii. Este un alt mod de a experimenta plăcerea de a conduce BMW. Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo.
   De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive.


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto NOUL BMW Seria 5 - Creat pentru momente remarcabile