Total Media News

Marian Rada a fost demis, Sandu Tabarca este noul antrenor principal al FC Rapid PDF Imprimare
Miercuri, 21 August 2013 20:28
Index articol
Marian Rada a fost demis, Sandu Tabarca este noul antrenor principal al FC Rapid
Pagina 2
Toate paginile

     Tehnicianul Marian Rada a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, acţionarul grupării giuleştene, Nicolae Cristescu.

                                                        

       "Marian Rada nu a fost dat afară, a fost schimbat din funcţie. Azi am avut o întâlnire şi i-am comunicat acest lucru. De acum înainte el va fi directorul centrului de copii şi juniori al clubului şi va avea acelaşi salariu. În locul său, antrenor principal a fost numit secundul Sandu Tăbârcă. El este un antrenor cu licenţă pro, cunoaşte Rapidul, are experienţă şi suntem siguri că este o soluţie foarte bună", a spus Cristescu.

    Oficialul grupării giuleştene nu a dorit să dezvăluie motivele care au stat la baza schimbării din funcţie a antrenorului principal.

    "Sunt mai multe motive şi nu vreau să le mai discutăm pentru că nu are rost. Mai multă lume ne-a spus în ultimul timp că dacă vrem să facem echipă să îl schimbăm pe Rada. Acum vom vedea. Important este că ne-am despărţit, dacă se poate spune aşa pentru el rămâne în club, în condiţii amiabile. Nu e nicio duşmănie între noi, el a acceptat funcţia de director la juniori unde de altfel a mai activat", a menţionat acţionarul.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Marian Rada a fost demis, Sandu Tabarca este noul antrenor principal al FC Rapid