Total Media News

Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregatiti in strainatate pentru operatii pe inima la copii PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 20 August 2013 20:16
Index articol
Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregatiti in strainatate pentru operatii pe inima la copii
Pagina 2
Toate paginile

             Ministerul Sănătăţii are deja înregistrate 15 cereri provenind de la medici, chirurgi şi anestezişti care vor să se califice în operaţii pe inimă la copii şi care vor pleca în curând la pregătire în clinici din Italia şi Germania, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat Raed Arafat.

                     

                     Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregătiţi în străinătate pentru operaţii pe inimă la copii (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

              Anunţul Ministerului Sănătăţii privind lansarea unui amplu proces de recrutare de medici pentru cele patru centre de chirurgie cardiovasculară pediatrică a fost făcut la începutul lunii august, până marţi fiind 15 înscrişi.

               "Este un rezultat foarte bun. Primii doctori vor pleca la pregătire încă din această lună. În septembrie, vom face primele operaţii la Spitalul «Marie Curie», dar cu medici din Italia, iar doctorii români selectaţi pentru această unitate sanitară vor fi prezenţi la intervenţii", a adăugat secretarul de stat Raed Arafat.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregatiti in strainatate pentru operatii pe inima la copii