Total Media News

Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului - Pagina 2 PDF Imprimare
Marţi, 20 August 2013 16:50
Index articol
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului
Pagina 2
Toate paginile

 

Mall-urile Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău, ultimele două de vânzare, sunt evaluate în urcare cu 4 milioane euro în perioada aprilie-iunie, după stagnare în primul trimestru.

GTC a avut venituri de 16,3 milioane euro în primul semestru în România şi Bulgaria, faţă de 29,7 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Costurile totale înregistrate de companie în cele două ţări s-au înjumătăţit, de la 20,1 milioane euro la 9,9 milioane euro, astfel rezultând un profit brut de 6,3 milioane euro, faţă de 9,6 milioane euro în prima jumătate a lui 2012.

GTC a anunţat în luna mai că nu mai poate construi mall-ul Galleria Bucureşti, după ce autorităţile au clasificat terenul ca zonă verde pentru alte scopuri, astfel că spaţiul nu mai poate fi utilizat pentru dezvoltarea centrului comercial. Compania a înregistrat o pierdere de 15,1 milioane euro în urma acestei decizii, reprezentând două treimi din valoarea terenului.

Terenul se află în zona Petricani, într-o arie aflată pe traseul proiectului de racordare la autostrada Bucureşti-Ploieşti. GTC estimează că ar putea recupera 7 milioane euro în urma exproprierii.

GTC mai deţine în Bucureşti două complexuri rezidenţiale, Rose Garden şi Felicity.

GTC s-a asociat cu omul de afaceri George Copos pentru a dezvolta complexul de birouri, lângă Piaţa Presei în Bucureşti, însă începerea construcţiei a fost întâziată din cauza lipsei finanţării.

Compania este activă în Polonia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Rusia şi Ucraina, unde deţine active de 1,7 miliarde de euro.

 

 

**  sursa  :  MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului - Pagina 2