Total Media News

M.T.S. lanseaza in dezbatere publica „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020” PDF Imprimare
Luni, 12 August 2013 20:09
Index articol
M.T.S. lanseaza in dezbatere publica „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”
Pagina 2
Toate paginile

             Ministerul Tineretului şi Sportului a lansat în dezbatere publică, astăzi, 12 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”.

                      

          Elaborarea Strategiei a fost realizată în concordanţă cu Hotărârea de Guvern nr. 870/2006 care reglementează sistemul guvernamental de formulare a politicilor publice. Această Strategie este documentul programatic la nivelul cel mai înalt care îşi propune să identifice şi să prioritizeze direcţiile de acţiune, astfel încât să poată fi constatate evoluţii pozitive în domenii precum: munca şi antreprenoriat, cultură şi educaţie non-formală, sănătate, sport şi recreere, participare şi voluntariat.

          În perioada care urmează, documentul se va afla în dezbatere publică, având ca termen de finalizare a dezbaterilor pe marginea acestuia luna octombrie a anului curent, moment în care va fi definitivat şi planul de acţiune sectorial la care îşi aduc aportul mai multe ministere prin grupul de lucru interministerial desemnat să elaboreze acest document.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate M.T.S. lanseaza in dezbatere publica „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”