Total Media News

Copos a vandut Rapidul PDF Imprimare
Marţi, 09 Iulie 2013 14:36
Index articol
Copos a vandut Rapidul
Pagina 2
Toate paginile

    După 20 de ani petrecuți în Giulești, George Copos a cedat clubul oamenilor de afaceri Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir.

                  

   Fostul patron al Rapidului, faimos pentru tacticile sale dure de negociere, a renunțat definitiv la Rapid, echipă pe care a mai anunțat că o vinde de câteva ori.„Rapidul s-a vândut, eu așa știu. Au venit la mine Cristescu și Zamfir și am vorbit cu ei.

   Adrian Zamfir va fi patronul, iar Cristescu va fi asociatul lui. Eu le-am spus că o să le dau banii doar după ce se aprobă planul de reorganizare”, a declarat Dumitru Dragomir, șeful LPF, aseară, la Digi Sport. Informația a fost confirmată și de Daniel Pancu, veteranul grupării de lângă Podul Grant.Nicolae Cristescu, unul dintre noii patroni, a precizat: ”Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru că se desprte de un club pe care l-a ţinut 20 de ani, dar ştie că lasă clubul pe mâini bune. Eu şi domnul Zamfir suntem doi rapidişti. Pentru domnul Copos rămân valabile cele patru invitaţii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru şi rămâne prietenul Rapidului.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Copos a vandut Rapidul