Total Media News

ASSAI si ACODAREN declara ca ASTRA nu le acorda pagubitilor RCA bani suficienti pentru reparatii PDF Imprimare
Luni, 08 Iulie 2013 21:52
Index articol
ASSAI si ACODAREN declara ca ASTRA nu le acorda pagubitilor RCA bani suficienti pentru reparatii
Pagina 2
Toate paginile

             Doua asociatii ale reparatorilor auto, ASSAI - Asociatia Societatilor de Service Independente si ACODAREN - Asociatiei Concesionarilor DACIA, RENAULT si NISSAN, declara intr-un comunicat de presa ca societatea ASTRA Asigurari nu le acorda pagubitilor RCA suficienti bani pentru efectuarea reparatiilor.

                              
     Conform comunicatului ACODAREN, "conflictul este generat de plata fortata, prin virarea in cont, fara acordul pagubitului, a unor sume de bani considerate de catre ASTRA Asigurari drept despagubire acceptata. Aceste sume, calculate netransparent, dupa o regula stiuta doar de inspectorii ASTRA Asigurari, nu permit clientilor efectuarea reparatiilor in conditii de calitate si siguranta, in ciuda facilitatilor pe care le acordam.""In ultimul timp, tot mai multi clienti au venit la service-uri pentru a cere sprijin in rezolvarea unor situatii conflictuale aparute in relatia cu ASTRA Asigurari, in calitatea lor de pagubiti ai acestei companii", explica Marius GHIBAN, Directorul ACODAREN.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate ASSAI si ACODAREN declara ca ASTRA nu le acorda pagubitilor RCA bani suficienti pentru reparatii