Aperitiv cu ton - Pagina 2 |
Bucatarie - Retete | ||||
Joi, 02 Mai 2013 21:48 | ||||
Pagina 2 din 2
Urmeaza sa pregatiti lamaile, caci acestea vor fi suportul aperitivului. Le taiati capacul iar cu ajutorul unui cutit cu lama subtire desfaceti miezul de coaja, de jur imprejur. Daca e mai dificil nu va panicati! Incercati sa scoateti pulpa de lamaie putin cate putin, pana ce goliti de tot interiorul. Pastrati o lingurita din pulpa pentru a o amesteca cu restul ingredientelor din bol. Asadar, le amestecati pe toate, potriviti cu sare si piper si mai stoarceti zeama de lamaie daca e cazul. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, umpleti la loc lamaile. Decorati-le cu frunzulite de marar. Lasati aperitivele cu ton la rece, cel putin o ora. V-am convins, nu-i asa?! Ingrediente:
** sursa - mixtopia.ro |